Podotherapie

“Weet je dat onze 8 podotherapeuten allemaal staan ingeschreven in het kwaliteitsregister? Wij doen ons werk met veel passie en hebben ieder onze specifieke competenties. Het is heel fijn om van elkaars kennis en vaardigheden gebruik te kunnen maken,” vertelt Ingrid Wijnands enthousiast. “Straks, in Huis vanNoord, ligt de nadruk op het behandelen van sportgerelateerde voetklachten.”

Sonderkamp & Wijnands heeft nog een vestiging in Venlo, namelijk in de Turfstraat. Verder hebben zij praktijken in Tegelen en Panningen. Verder zijn er vestigingen in Tegelen en Panningen. Zij bestaan al sinds 1992! Ingrid: ”Onze uitdaging is het, om uit te zoeken waar iemands voetklachten vandaan komen en hoe we die kunnen oplossen. Als voeten gezonder worden is dat goed voor de mens als geheel.”

Pieter Litjens en Jolie Treuen, de sportpodotherapeuten, zien ook uit naar hun nieuwe werkplek. Deze zal worden ingericht om goede analyses te kunnen maken. Bovendien kan er straks worden samengewerkt met de fysiotherapeuten op dezelfde locatie. “Een en ander zal ervoor zorgen dat we de sporters uit Venlo en daarbuiten op hoog niveau kunnen brengen en houden.”

Secretaresse Germie Schrader zal fulltime aanwezig zijn om afspraken in te plannen en vragen te beantwoorden. Zij is te bereiken op het centrale telefoonnummer 077-3548221. Meer informatie over de podotherapiepraktijk vindt u op www.podovenlo.nl.

Judith Sonderkamp en Ingrid Wijnands

“Sonderkamp & Wijnands staat voor: 1 doel, 1 team, 1 taak!”