Thuiszorg

Op de website van Proteion staat het mooi verwoord: ‘Wij zorgen goed voor onze cliënt. Kwalitatief, hoogwaardig en volledig.’ Zo wil Proteion zich als dienstverlener onderscheiden. Chantal Geurts, 1e wijkverpleegkundige van de vestiging in Venlo, legt uit dat de medewerkers van Proteion daar allen persoonlijk invulling aan geven door de cliënt centraal te stellen en goed te luisteren naar de zorgbehoeften die er zijn.

Proteion biedt thuiszorg in Noord- en Midden-Limburg. Vanuit Huis van Noord zijn de wijkteams voor Venlo, Velden, Arcen en Lomm actief. De kleine 100 medewerkers van het wijkteam komen bij mensen thuis voor verzorging en verpleging thuis. Zo nodig krijgen zij daarbij hulp van onze gespecialiseerde behandelaars, zoals diëtist, psycholoog en fysiotherapeut.

Chantal: “Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in om het leven van onze cliënten zo comfortabel mogelijk te maken. De nieuwe locatie aan de Veestraat biedt ons veel meer mogelijkheden om direct samen te werken met onze ketenpartners en andere zorgverleners.”

“Bovendien ligt Huis van Noord mooi centraal en zullen we beter zichtbaar, vindbaar en bereikbaar zijn. Zo kunnen we mensen die zorg nodig hebben optimaal ondersteunen.”

Bent u benieuwd naar Proteion? Hier vindt u meer informatie: www.proteion.nl.

U kunt van 08:00 tot 18:00 uur ook bellen met 088-8500000.

“Samen onder één dak voor betere en samenhangende zorg.”